Eindbazen

Jenny

Jenny Shelepov

Project manager
Anna

Anna Moerbeek

Project manager
Machielsen

Liesbeth Machielsen

CEO
Herre

Herre Zonderland

Content & Social medium
Feije

Feije de Jong

CFO
Rio

Rio Holländer

Zie German
Jouke

Jouke de Jong

Chief Content Officer
Hadewych-Vertaler-engels

Hadewych van der Meulen

Vertaler Engels

Een sterk verhaal over Machielsen

Mad men en kantoren over de hele wereld…

Wie had dat 30 jaar geleden gedacht, dat wij toonaangevend in de communicatiebranche zouden worden? En dat we kantoren in Sydney, Beijing en New York zouden openen? En dat de creatieve breinen van ons content marketing bureau gewoon helemaal mad men gaan, met wodka in de ochtend…

Machielsen in Groningen - Vertaling en Content marketing

Niemand.

Maar we hebben wel een tof verhaal: 30 jaar geleden is Liesbeth begonnen als freelance vertaler, zonder ambities. Gewoon lekker werken en doen wat je leuk vindt was het motto.

Maar als je continue goed werk levert en altijd plezier hebt in je werk, komt de groei soms vanzelf. Nu hebben we een content marketing bureau en een vertaalbureau, werken we met z’n achten vanuit een super mooi kantoor in de stad en is het nog steeds de bedoeling dat iedereen gewoon lekker werkt en doet wat hij of zij leuk vindt.

Wat die ambities betreft is er wel iets veranderd: het beste content marketing bureau van de wereld worden, dat is ons streven.

Wij zijn pas blij met onszelf als we waarde kunnen toevoegen

Voor minder komen we ons bed niet uit.

We werken dus al jarenlang met taal en tekst. We hebben nooit stil gezeten en hebben altijd in onszelf geïnvesteerd. Zo zijn al onze content marketeers gecertificeerd door het Amerikaanse marketinginstituut Digital Marketer en blinkt iedereen uit in een bepaald specialisme, zoals SEO, advertising, vertalen of copywriting.

Met het vertaalbureau zijn we lid van de VVIN, een branchevereniging voor alleen de beste vertaalbureaus van Nederland. En ondanks dat we geen Adwords campagnes beheren voor onze klanten, zijn we wel Adwords certified. We vonden dat we moesten snappen hoe we content voor onze klanten kunnen laten werken.